To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów
Luka_Wars napisał(a):Usprawiedliwiając swoją głupotę tylko bardziej się ośmieszasz. Boli ciebie to, że wrzucam link do strony ''Do Rzeczy'' zamiast do YouTube?
Ta dam: link był do Dorzeczy.
Koniec kropka.:]
Luka_Wars napisał(a):Gwoli wyjaśnienia, zarzuciłeś mi, że źle zinterpretowałem artykuł z ''Do Rzeczy'', do którego ponoć się odwołałem. Nie odwołałem się do artykułu tylko wypowiedzi W. Wybranowskiego i link do tej wypowiedzi niedoinformowanemu rozmówcy podałem. Jaka to dla ciebie różnica, czy wypowiedź znajduje się na stronie ''Do Rzeczy'' czy bezpośrednio w YouTube? :lol2: Pewnie żadna, skoro nie masz nawet pojęcia, co komentujesz.
Pytanko jedno: jak ogólnie można nazwać ten rodzaj rzeczy, które zawierają gazety, zarówno te tradycyjne jak i internetowe?
Mam nadzieję, że to pytanie nie jest zbyt trudne dla naszego dzielnego studenta...:]

Luka_Wars napisał(a):Problem w tym, że to interpretacja z jakiegoś niewidzialnego artykułu, o którym ty piszesz. Wypowiedź Wybranowskiego, do której link znajduje się wyżej, jasno określa, że ataki rządu w ''środowisko kiboli'' są symptomami odradzającego się w państwie faszyzmu.

Mówienie tutaj, że Wybranowskiemu chodziło o faszyzm wykorzystywany do walki z ''kibolami'' świadczy o tym, że albo tej wypowiedzi nie wysłuchałeś, albo masz poważne problemy z percepcją.

O czym mówi Wybranowski pod sam koniec tego filmiku tj od ok 1min do końca. Kogo wypowiedź parafrazuje?
Mam nadzieję, że to pytanie nie jest zbyt trudne dla naszego studenta...:]

Luka_Wars napisał(a):Czy mniej oświecony Marlow czytał tekst z mojego bloga, który to komentuje? Cyt.: ''Ku oburzeniu niektórych państwo z racji posiadanej zdolności prawotwórczej ma monopol na przemoc – trudno nie zgodzić się z Maxem Weberem''.

Mam wyjaśniać dalej, czy nadal uważasz, że skazany więzień z własnej woli podjeżdża taksówką pod więzienie, aby odsiedzieć wyrok 25 lat pozbawienia wolności?
Są niewątpliwie więźniowie, którzy podjeżdżają pod więzienie taksówką w celu odsiedzenia wyroku zasądzonego, bez względu na jego długość.
Więc jak z tym monopolem?:]
Drugie pytanie moje, prostego chłopa po ośmiu klasach podstawówki:
a co z monopolem państwa na przemoc z rodzaju: "bo zupa była zasłona"?
Na ten rodzaj przemocy również państwo posiada monopol?:]
I co na to M. Weber?:]
Mam nadzieję, że te pytania nie są zbyt trudne dla naszego studenta...:]

Luka_Wars napisał(a):Jak już wspomniałeś, osiem klas podstawówki nie czyni z ciebie wiarygodnego i posiadającego argumenty rozmówcy w tym temacie.

Buhahaha...

ależ oczywiście że tak, bo co tam ja po ośmiu klasach podstawówki mogę wiedzieć.:]
Ale co zadekretuje Luka_Wars czy M.Weber to dogmat.
Gdyby jaśnie łoswiecony student nie wiedział w czym rzecz, to podpowiadam że to jest ten sam błąd co z wiekiem dyskutującego, który ma czelność odsądzać od czci i wiary łosiągnięcia socjalizmu.
Luka_Wars napisał(a):Komunizm nie jest równoznaczny z socjalizmem, ale czemu niby ja miałbym tłumaczyć podstawy człowiekowi zaślepionemu z nienawiści do ruchów lewicowych?
Osiem klas podstawówki to ja mam ukończone, ale z pewnością sklerozy jeszcze nie.:]
Nigdzie nie postulowałem ścisłej tożsamości komunizmu i socjalizmu, twierdziłem jeno iż komunizm stanowi integralną część historii socjalizmu. Gdyby Luka_Wars nie wiedział w czym rzecz, to podam inny przykład:
protestantyzm stanowi integralną część historii chrześcijaństwa.
Mam nadzieję, że teraz nasz dzielny student załapie, w czym rzecz, choć jak u mnie mawiają, nadzieją to matkom głupich jest.:]
Luka_Wars napisał(a):To nie lewicowcy tłukli się na gdyńskiej plaży, tylko panowie ''Bóg, honor, ojczyzna'', którzy pomiędzy demolką kolejnych przystanków autobusowych biją pedałów i zaciągają się do KNP.

Tyż prowda, a co na to Weber i inne dogmaty?
Mam nadzieję, że to pytanie nie będzie zbyt trudne dla naszego studenta...:]

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

idiota napisał(a):Łun po hamerykansku gada, tymu tak!

A tyn Korwin to niby Janusz, a tyż ni w ząb wyrozumieć go nie idzie...
A dyć dajta spokój kumie, bo mnie ino te mondrusie syskie straszliwie ino drażnią.:]
Mom te osiem klas, ale swoje wiem.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Keep calm and blame Russia
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 18.01.2016, 09:56
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 18.01.2016, 21:24
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 19.01.2016, 08:51
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 20.01.2016, 09:04
RE: Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez zefciu - 19.01.2016, 11:27
Kibice Ruchu Chorzów zaatakowali Meksykanów - przez Marlow - 24.08.2013, 16:55

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości