Marlow napisał(a):To się jeszcze okaże.:twisted:Sprawa jest przesądzona i jedyne o co można się tak naprawdę spierać to kategoria czasu. Silniejszy/słabszy też niewiele ma tutaj do rzeczy. To jest kwestia społecznych zmian.
Zobaczymy, kto silniejszy.
Marlow napisał(a):Przy wprowadzaniu obecnie obowiązującej ustawy antyaborcyjnej, histeria była jeszcze większa. Ustawa ma się dobrze. To raz.Podobnie jak nieprzerwanie rośnie poparcie dla emancypacji LGBT. Ludzie są coraz bardziej wykształceni, a im większy poziom wykształcenia tym większy poziom akceptacji LGBT. Kolejne pokolenia młodych osób również notują zwyżkową tendencję.
A dwa że odsetek osób ją akceptujących, rośnie a nie maleje.
Jedyną waszą szansą byłoby odwrócenie wyzwoleńczego trendu, co na 99% wam się nie uda, no ale powodzenia...

Palmer Eldritch napisał(a):W wieku 8 lat odkrywa się orientację seksualną? Jesteś zboczeńcem, bo w ogóle coś takiego piszesz.Palmerze choć raz włącz myślenie. Rzecz jasna nie miałem zielonego pojęcia, że takie cos jak orientacja istnieje i nie wiedziałem co to homo i hetero, ale kontakty miałem, co było dla mnie całkowicie naturalne i nawet się nad tym wówczas nie zastanawiałem. Tak samo nie zastanawiałem się dlaczego w czasie leżakowania wkładałem koledze obok rękę w gacie. Gdzieś czytałem, że takie zachowania są całkowicie naturalne i normalne u dzieci, więc biorę to za dobrą monetę. Wbrew temu co wciskają niektórzy ideolodzy, dzieci to także istoty seksualne, choć w innym wymiarze niż dorośli. Dla mnie to po prostu dowód na to, że orientacja jest wrodzona i stopniowo rozwijała się u mnie od maleńkości

Palmer Eldritch napisał(a):W wieku 8 lat to się odkrywa kolejkę elektryczną, albo miecz laserowy.W przedszkolu z okazji imprezy przed świętami bożego narodzenia, uroczyście na wielkiej sali wręczano dzieciom zabawki. Chłopcy dostawali duże plastykowe samochody, dziewczynki lalki szmacianki. Poryczałem się na całą pizdę, bo chciałem lalkę. W końcu znalazła się jakaś dziewczynka, która wolała samochód i żeśmy się pomieniali
Tej przygody jednak bym nie łączył z tym, że jestem gejem.