GoodBoy napisał(a):Piękny ślub dwóch zakochanych w sobie panów. Oby w zacofanej Polsce było to jak najszybciej możliwe. Niech w końcu nastanie normalność.Wzruszyłem się
Daj jeszcze ten film gdzie było sobie dwóch pedziów i jeden z dachu spadł - kupa śmiechu z przewagą tego pierwszego 
I cieszę się, że szanse na to są "na świętego Nigdy". A "rdzeń" społeczeństwa jest zdrowy - i jak przed wiekami potrafiono zawiązać stryczki na gardłach biskupich zaprzańców narodu - tak teraz widłami, kijami i kosami pogoni się "homoedukatorów" raz na zawsze.
A od dzieci wara. Wiemy, że wśród was pedofile znaleźli bezpieczną przystań - i dlatego ja osobiście będę swoje dzieci przed "homoedukatorami" chronił jak się da, jak będzie trzeba to i ryja otłukę natrętom.
Wszystko to co piszesz tylko coraz bardziej mnie w tym utwierdza. Polak jest przekorny z samej natury a tworzenie totalitarnego "gejo-komunizmu" - który jak widzę tobie się marzy - tylko tą "homofobię" zaostrzy. I nic na to nikt nie poradzi.
Wygadałeś się przypadkowo i teraz już wszyscy widzą co kryje się za tą "tolerancją" - bezwzględne niszczenie "homofobów" - i też już widać, że na miano "homofobów" zasługiwać mają wszyscy nie klęczący przed "tęczowym sztandarem".
Pogrążacie się towarzyszu, wy i wasi ludzie. Jak tak dalej pójdzie to za 10-15 lat o "organizacjach LGBT" będzie się na historii nauczać.
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)