daras28-82 napisał(a):"Homofobia szkodzi tobie i osobom w twoim otoczeniu"Co cię obchodzi co obcy tobie ludzie robią w łóżku?
Dlaczego zakładasz że każdy czytający to jest zboczeńcem i ze zboczeńcami obcuje?
Już tłumaczę, tylko ewentualnym zboczeńcom (czyt. homoseksualistom) homofobia może szkodzić.
Zdrowemu człowiekowi nijak nie zagraża wstręt do nienaturalnych zachowań seksualnych.
Baptiste napisał(a):To trzeba cię ograniczyć. Ale jako, że żyjesz w swojej niszy to ci się udaje.Nie schlebiaj sobie, bo tobie ograniczyć mnie z pewnością się nie uda. Traktuję cię jak młokosa, którym zresztą dla mnie jesteś. Prawnie zaś prędzej doczekamy się ograniczenia ciebie, niż mnie :] Nawet jeżeli nie będziesz się obnosić ze swoim heteroseksualizmem to będę mieć to w dupie i będę obnosić się ze swoim homoseksualizmem ilekroć będę mieć na to ochotę. W granicach prawa mogę cię co najwyżej tolerować, jednak homofobów w żadnym mierze nie akceptuję i tak jak pisałem wyżej prawo powinno być wobec was jeszcze bardziej restrykcyjne niż jest teraz. Powinna wyjść dodatkowa ustawa penalizująca antyhomoseksualną propagandę. Coś na wzór rosysjki, tylko na odwrót. To tak w odniesieniu do waszego spuszczania się nad tym co jest w Rosji