Marlow napisał(a):Jak się całe życie spędza w gej-klubach, to nie się nie dziwię, że takie głupoty się pierdoli.No właśnie to tylko przykład z dupy wzięty i w praktyce mało prawdopodobny. Równie dobrze mogłeś napisać, że przewage by zyskał mając pistolet w ręku. Wówczas masa i siła niewiele pomogą.
Wystarczy, że takie "chuchro" jak Hastur* będzie miało odpowiedni refleks i kopyto. A wtedy gdy będzie fight jeden na jeden, niejeden przypakowany może się mocno zdziwić. Rzecz jasna w relacji jeden na jednego bez dodatkowych narzędzi.
* bez urazy, to tylko przykład.
Z reguły nie oceniam w ten sposób kolesi, jednak w tym przypadku zrobiłem wyjątek, ponieważ dotyczy EH, z czego niektórzy próbują cokolwiek ugrać w forumowej polemice stroszeniem piórek na zasadzie "ochh jaki jestem silny, wszyscy się mnie boją i zrobiłbym ci kuku w realu", a zachowują się tak nieokrzesane osobniki w wieku przeważnie nie przekraczającym 20-kilku lat... To podejście niektórych homofobów, bez względu na ich predyspozycje fizyczno-siłowe, co by sprali na kwasne jabłko każdego geja, ot tak z zasady, jest tyle samo żałosne, co i śmieszne, tym bardziej, iż najczęściej zachowują się tak mizerne chucherka. Jak widać niektórzy wciąż są dziećmi