Wreszcie coś pozytywnego 
Nie mam w zwyczaju spotykać się z internetowymi nic nie znaczącymi koperkami, a takowym cię kwalifikuję. Nie jesteś wart ani mojego czasu ani fatygi. Jeśli oberwiesz po mordzie to nie dlatego, że jesteś szczurkiem z forum i czasem jebniesz coś homofobicznego, tylko dlatego, że zachowasz się jak ostatni prostak, burak i cham, obrażając, czy w inny sposób atakując.

Śmierć Szczurów napisał(a):Jestem co najmniej w twoim wieku, a może nawet trochę starszy. Zaryzykujesz więc sexy designerskimi gatkami i rzucisz mi obraźliwym tekstem w twarz, czy nie, tchórzu?Po cóż miałbym to robić? Musiałbym mieć najpierw powód. No chyba, że ty byś mnie w realu zaatakowal, wtedy sam dostałbyś po gębie, tylko mógłbyś już nie wstać. Moższ być pewien, że tak by się stało na wypadek zaistniałych okoliczności. I wcale mi do tego niepotrzebna wiedza, że ty to ty wielka myszka z ateisty :lol2:
Nie mam w zwyczaju spotykać się z internetowymi nic nie znaczącymi koperkami, a takowym cię kwalifikuję. Nie jesteś wart ani mojego czasu ani fatygi. Jeśli oberwiesz po mordzie to nie dlatego, że jesteś szczurkiem z forum i czasem jebniesz coś homofobicznego, tylko dlatego, że zachowasz się jak ostatni prostak, burak i cham, obrażając, czy w inny sposób atakując.