GoodBoy napisał(a):Po cóż miałbym to robić? Musiałbym mieć najpierw powód.
Nie wiem po co obraziłeś mnie na forum, ale myślę, że to samo uzasadnienie mogłoby znaleźć zastosowanie do obrażania mnie w realu, a właśnie do tego cię zaprosiłem. Konsekwencje obrażania mnie w realu to jest kwestia odrębna.
GoodBoy napisał(a):No chyba, że ty byś mnie w realu zaatakowal, wtedy sam dostałbyś po gębie, tylko mógłbyś już nie wstać. Moższ być pewien, że tak by się stało na wypadek zaistniałych okoliczności.
Zawsze pyskujesz tylko w sieci, a boisz się powtórzyć to samo w realu, tchórzu? Jak taki jesteś kozak to czemu się boisz powtórzyć swoje obraźliwe teksty twarzą w twarz?
GoodBoy napisał(a):Nie mam w zwyczaju spotykać się z internetowymi nic nie znaczącymi koperkami, a takowym cię kwalifikuję.
Czyli jednak:
GoodBoy napisał(a):Jestem tchórzem i pyskować potrafię tylko w sieci
Skoro już zidentyfikowałeś się jako tchórz to grzecznie podkul ogon i stul ryj, bo twoje przechwałki są żałosne jak raz po raz przyznajesz się do tchórzostwa.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd