idiota napisał(a):No ja też nie.
A w kwestii obecnych naszych władców mam pomysł od razu na dwóch...
Masz na myśli pana od antykomora? Przepis jest, więc służby zadziałały, jakkolwiek absurdalnie nieproporcjonalnie - dopatrywałbym się tu raczej nadgorliwości jakiegoś urzędnika, niż porachunków okołopolitycznych. Ludzi, którzy mniej lub bardziej otwarcie jadą na Tuska przecież nie brakuje, a o masowych aresztowaniach nie słyszałem.
A kto to ten drugi?
Marlow napisał(a):Na dzień dzisiejszy, nie.
Ale ze spraw podobnych: sprawa Starucha - ileś miesięcy bez zarzutu w areszcie, czy sprawa Sumlińskiego.
Sprawa Starucha jest faktycznie dziwna - ponoć na ostatni zagraniczny mecz Legii leciał z politykami PO... A co do braku zarzutów - wydaje mi się, że miał zarzut handlu jakimiś narkotykami.
A co Sumliński zrobił, żeby podpaść miłościwie nas okradających, bo nie kojarzę?
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd