exodim napisał(a):Homoseksualiści winni są uznać własną przypadłość za słabość i walczyć z nią, a przynajmniej starać się zachować czystość moralną w oczach społeczeństwa. W żadnym wypadku nie powinni atakować Porządku, co niestety bardzo często czynią i dlatego karać ich jest obowiązkiem każdego o Porządek dbającego.Tak jak napisała Iselin, niespełnione marzenia. I całkowicie nierealne w wolnym, demokratycznym ustroju. To co napisałeś kłóci się z prawodawstwem. Sam nie jesteś niebezpieczny, jednakże twoje poglądy są niebezpieczne. To co tu uprawiasz to mowa nienawiści, nawoływanie do totalitaryzmu, skrajna homofobia, maślane oczy do praktyk aspołecznych i zamach na Prawa Człowieka. Na szczęście bezkarnie możesz tę propagandę uprawiać wyłącznie w internecie, choć i to powinno być ci ukrócone. Jako homoseksualista mogę sobie w Polsce żyć otwarce i "obnosić się" całkowicie w takim samym stopniu jak hetero. Co więcej, mogę nieśc i niosę dobrą nowinę o LGBT, propagując wolność, otwartość, róznoroność, akceptację, normalność homoskesualnej orientacji. I choćbyś się zesrał nic z tym nie zrobisz.
Naprawdę bardzo ci się w klepkach poprzestawiało, bo to twoja propaganda jest w Polsce na cenzurowanym, nie moja. I to ty prędzej doczekasz się konsekwencji swoich działań. Jak rozumiem stąd aż taki ból dupy