exodim napisał(a):Oczywiście karać należy ostracyzmem, wykluczeniem ze społeczności i dezaprobatą działań - przegniłe jabłko należy jak najszybciej usunąć ze stosu, aby nie dać zarazić reszty. Gwoli wyjaśnienia.Gdzie głosi "słowo w słowo" nt. "ostracyzmu i wyluczenia ze społeczeństwa"? To jedynie twoja nienawistna nadinterpretacja i manipulacja naukami Krk. Za to drugie zostałby prędzej zdelegalizowany i sam wyluczony
To samo, słowo w słowo, głosi KNW i KKK.

exodim napisał(a):Porządek zawsze będzie jeden, nienaruszalny..Powinieneś jednak sobie zdawać sprawę, że mam w głębokim poważaniu twoje mniemanie nt. "zawsze jednego i nienaruszalnego porządku", szczególnie, że jako obywatela demokratycznego, świeckiego kraju gówno mnie twój porządek interesuje. Zaś jako homo mam w Polsce pełne prawo propagować swoje idee, które są zgodne z Prawami Człowieka, etyką humanizmu, nauką, a ponad wszystko ze zdrowym rozsądkiem. I żadne twoje płaczki ci tutaj nie pomogą.
Btw, exodim od jakiegoś czasu stara się stworzyć wrażenie, że na forum mówienie dobrze o homoskesualizmie powinno być zabronione i niemile widziane. Najpierw dowalił do tematu prowokacyjną ankietę (która na szczęscie i wbrew jego woli została już zastapiona). Wczoraj usunął mi link "homofobiaszkodzi.pl" z podpisu, argumentując to treściami reklamowymi. Dla niego jest to promocja homoseksualizmu, której biedaczysko nie może ścierpieć. Na szczęscie po interwencji Admina link wrócił. Exodim robi wszystko by mnie zaszczuć na forum i bym nie mógł glosić moich pogladów, a już co najmniej, żeby moje poglądy były poniżej poglądom jego wypaczonej propagandy nienawiści. Czasami odnoszę wrażenie, że ten młokos nie wie w jakim kraju żyje i jakie prawo tu obowiązuje. A może on wcale nie jest z Polski, tylko nadaje gdzieś z totalitaryzmu? Wcale by mnie to nie zdziwiło.