GoodBoy napisał(a):Statystyka absolutnie tego nie mówi. Statystyka jedynie pokazuje, że w obrębie pedofilów 60-75% prefereuje przeciwną płeć. Nadal są to jednak pedofile, a więc osoby preferujące przede wszystkim niedojrzałe cechy płciowe. Nie należą oni do grona heteroskesualistów niezaburzonych seksualnie o zdrowej orientacji,A kto powiedział, że heteroseksualiści nie mogą mieć zaburzeń seksualnych? :8O:
Nie słyszałeś o parafiliach?
GoodBoy napisał(a):Tzn. pisać pedofil-heteryk, pedofil-gej, podczas, gdy zarówno gej jak i hetero mają orientacje, która definicyjnie nie spełnia kryteriów pedofilii.Pedofilia to nie orientacja seksualna zatem posiadanie jakiejkolwiek orientacji seksualnej nie wyklucza nam pedofilii. Homoseksualizm może wykluczać heteroseksualizm a nie pedofilię, fetyszyzm, masochizm, itd.
GoodBoy napisał(a):No ja doskonale wiem, że nie masz takich intencji, bo masz złe intencje wobec LGBT, a nie hetero, dlatego, że postrzegasz homoseksualizm na sposób pozamedyczny i całkowicie amatorski, a w dodatku błedny, co już nie raz udowodniłeś. Dlatego zrobisz wszystko, by za wszelką cenę dokopać homo, nawet kosztem manipulacji statystykami, co wykazałeś w swoich ostatnich postach.Po raz kolejny pustosłowie bez żadnych konkretów i argumentów. Przypominam, że to ty fałszowałeś definicję homoseksualizmu pisząc o tym, że homoseksualizm to pociąg do osób dorosłych tej samej płci. Była to oczywiście bzdura, którą wykazałem przytaczając definicję homoseksualizmu a także cytując taką, której sam widocznie nie dostrzegłeś we wrzuconym przez siebie oświadczeniu stowarzyszenia psychologicznego.
Oczywiście nie było żadnej mowy o dorosłych.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN