Baptiste napisał(a):Nom, i to nam mówi ,że od 60 do 75 % pedofilów to heteroseksualiści. I co?Statystyka absolutnie tego nie mówi. Statystyka jedynie pokazuje, że w obrębie pedofilów 60-75% prefereuje przeciwną płeć. Nadal są to jednak pedofile, a więc osoby preferujące przede wszystkim niedojrzałe cechy płciowe. Nie należą oni do grona heteroskesualistów niezaburzonych seksualnie o zdrowej orientacji, tylko do odrębnej kategorii pedofilów właśnie. Tymczasem Babtiste chce nam wciskać kit, a zarazem szkalować środowisko hetero (co prawda chciał szkalować homo, ale przez nierozumienie statystyki wyszło mu szkalowanie hetero) jakoby jedni (pedofile) mieli cokolwiek wspólnego z drugimi (zdrowymi heterykami).
Baptiste napisał(a):Co znaczy w tym fragmencie słowo "przerzucać". Twierdzisz, że przerzucam dane na temat pedofilów-homoseksualistów na resztę homoseksualistów, którzy pedofilami nie są. To znaczy co takiego robię poprzez to przerzucanie?Tzn. pisać pedofil-heteryk, pedofil-gej, podczas, gdy zarówno gej jak i hetero mają orientacje, która definicyjnie nie spełnia kryteriów pedofilii. Dlatego jest to szkalowanie niewinnych niezaburzonych ludzi. Dlatego zarówno lekarze, jak i statystyki, jak i nawet media nie mówią o pedofilach-heterykach, pedofilach-gejach, pedofilach-bi, tylko pedofilach. Również dlatego, że w ocenianiu pedofilów kwestia płci nie ma kompletnie żadnego znaczenia. Znaczenie ma nastawienie na niedojrałe cechy płciowe i krzywda dzieci.
Baptiste napisał(a):Ja nie jestem aktywistą hetero. Nie mam na celu tak jak ty w przypadku homo robić wszystko aby słowo hetero nigdy nie wiązało się z czymś nieprzyjemnym. Wśród hetero są degeneraci, gwałciciele, pedofile i cała gama innych tego typu postaci.No ja doskonale wiem, że nie masz takich intencji, bo masz złe intencje wobec LGBT, a nie hetero, dlatego, że postrzegasz homoseksualizm na sposób pozamedyczny i całkowicie amatorski, a w dodatku błedny, co już nie raz udowodniłeś. Dlatego zrobisz wszystko, by za wszelką cenę dokopać homo, nawet kosztem manipulacji statystykami, co wykazałeś w swoich ostatnich postach.
Nic nowego.