GoodBoy napisał(a):To nie ma nic wspólnego z tym co napisałem, a tego co Ty napisałeś nie wykazałeś, poza przedstawieniem swojego prywatnego wrażenia. Nie znam sprawy dlatego nie wierzę, a właściwie wykazuję zdrową nieufność. Aby zaszła metodyka, którą zarzuciłeś polskiemu LGBT, musiałbyś wykazać, że to my zapuściliśmy jako pierwsi plotę o Jarku oraz, że plota, czy nie plota, cokolwiek miałoby to wspólnego z emancypacją.Celowo piszę LKGB ponieważ nie mam na myśli tylko i wyłącznie środowiska LGBT, ale pewne "środowisko" światopoglądowe.
I tak się jakoś składa, że ten typ "informacji" pojawił się i był lansowany wlaśnie w takich kręgach.
GoodBoy napisał(a):Ponadto teraz dołożyłeś do tego zarzut o atak na Jarka, a tymczasem przecież go bronię, przedstawiając jako człowieka w niewielkim stopniu, ale jednak na swój sposób tolerancjnego (kilkukrotnie w mediach wspominał, że nic do homoseksualistów nie ma, że ma takie pary wśród znajomych i że nawet są homo w PiSSie) oraz takiego, który sprawie emancypacyjnej nie pomoże, ale też i nie zaszkodzi, w najgorszym razie opóźni proces.
Człowieku, ani Ty nie jesteś uosobieniem LKGB, i nie odpowiadasz za ich dosłownie wszystkie działania, jak i oni nie odpowiadają w dokładnie ten sam sposób za ciebie.
Dlatego też komentowałem wpis Exo, a nie bezpośrednio twój.
To że masz właśnie takie a nie inne zdanie, należy ci zaliczyć na plus.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia