Hans Żydenstein napisał(a):I o to chodzi.Czy mnie moje piękne oczy mylą, czy mamy tu do czynienia z coming-outem?
Znajdź mi Łosiu chociaż mój jeden post wśród ponad 3 tys. , gdzie afiszowałem się swoim homoseksualizmem. Można? Można.

Jeśli tak:
1. Czy napisałeś choćby 1 posta spośród swoich ponad 3tys, w którym broniłbyś gejów przed szerzeniem nienawiści i kłamstw na ich temat?
2. Oświecę Cię. Emancypacja jest m.in po to, aby LGBT mogli w równym stopniu co heteroseksualiści "obnosić się" i "afiszować" ze swoim homoseksualizmem.
3. Podaj mi przynajmniej 1, spośród swoich ponad 3tys postów, w którym kiedykolwiek skrytykowałeś afiszowanie się w wydaniu heteroskeusalnym, którego na tym forum jest bez liku.
4. Uważasz się za lepszego z powodu traktowania swojej orientacji jako tabu?
Marlow napisał(a):Celowo piszę LKGB ponieważ nie mam na myśli tylko i wyłącznie środowiska LGBT, ale pewne "środowisko" światopoglądowe.Nawet, jeśliby przyjąć za prawdę to co napisałeś o wydarzeniach na zachodzie, jest to co najwyżej incydent i w żadnej mierze nie uosabia charakteru działalności całego LGBT. Dalej nie widzę żadnego związku z tym co napisałem o Jarku.
I tak się jakoś składa, że ten typ "informacji" pojawił się i był lansowany wlaśnie w takich kręgach.
Marlow napisał(a):To że masz właśnie takie a nie inne zdanie, należy ci zaliczyć na plus.Nie wiem, czy to plus w twoich oczach, ponieważ ja jarka w kontekście LGBT postrzegam jako pożytecznego, w najgorszym razie neutralnego idiotę.