GoodBoy napisał(a):Czy mnie moje piękne oczy mylą, czy mamy tu do czynienia z coming-outem?Widzisz GoodBoy, to jest właśnie Twój problem. Podniecasz się jakbym był jakimś dziwadłem z cyrku.
GoodBoy napisał(a):1. Czy napisałeś choćby 1 posta spośród swoich ponad 3tys, w którym broniłbyś gejów przed szerzeniem nienawiści i kłamstw na ich temat?Nie wiem o jakie kłamstwa Ci chodzi. Pisałem na przykład, że te terapie leczenia homoseksualizmu to ściema.
GoodBoy napisał(a):2. Oświecę Cię. Emancypacja jest m.in po to, aby LGBT mogli w równym stopniu co heteroseksualiści "obnosić się" i "afiszować" ze swoim homoseksualizmem.A jak wygląda obnoszenie się heteroseksualizmem?
GoodBoy napisał(a):3. Podaj mi przynajmniej 1, spośród swoich ponad 3tys postów, w którym kiedykolwiek skrytykowałeś afiszowanie się w wydaniu heteroskeusalnym, którego na tym forum jest bez liku.To jak jest bez liku, to podaj przykład.
GoodBoy napisał(a):4. Uważasz się za lepszego z powodu traktowania swojej orientacji jako tabu?Nie uważam się za lepszego. Nie mam potrzeby trąbić na około w kółko "jestem gejem, jestem gejem", tak jakby to było jakieś życiowe osiągnięcie, bo nie jest.