GoodBoy napisał(a):Podobnie z pedofilią, badasz pedofilię to możesz sobie stwierdzić w jej obrębie, tak jak pokazuje podana statystyka, że 60-75% pedofilów preferuje dziewczynki,Nom, i to nam mówi ,że od 60 do 75 % pedofilów to heteroseksualiści. I co?
GoodBoy napisał(a):ale nie możesz tych danych przerzucać na zdrową niepedofilną część populacji, bo inaczej popełniasz błąd, co też czynisz w ostatnich postach i robisz to dodatkowo intencjonalnie byle dokopać homo,Co znaczy w tym fragmencie słowo "przerzucać". Twierdzisz, że przerzucam dane na temat pedofilów-homoseksualistów na resztę homoseksualistów, którzy pedofilami nie są. To znaczy co takiego robię poprzez to przerzucanie?
GoodBoy napisał(a):tyle, że omyłkowo i nieświadomie dokopałeś hetero :lol2:Ja nie jestem aktywistą hetero. Nie mam na celu tak jak ty w przypadku homo robić wszystko aby słowo hetero nigdy nie wiązało się z czymś nieprzyjemnym. Wśród hetero są degeneraci, gwałciciele, pedofile i cała gama innych tego typu postaci.
Nic nowego.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN