Oj Hansiu wymigujesz się strasznie :roll:

No dobra skoro tak kręcisz to przejdźmy do konkretów. Konta gejowa nie masz... a miałeś? Jeśli tak to odswież mi pamięć skąd kojarzę te kręcone blond loczki?

Hansiu to było tak dawno, że ja to wszystko pamiętam jak przez mgłę... :]
Hans Żydenstein napisał(a):A każdy ateista musi być niechętny wobec religii... :roll:Są, ale ja nie o tym pisałem
To nie ma heteryków, którzy wspierają LGBT i napisaliby tak samo jak ja? :>

Hans Żydenstein napisał(a):Dla mnie osobiście nie ma, ale mam wrażenie, że dla Ciebie i nonkonformisty jest to najważniejsza sprawa na świecie.Dla mnie ma o tyle znacznie, że od zawsze byłeś u mnie na celowniku mojego gaydaru. Pewnie fakty teraz ułożyły mi się w jedną całość.
Hans Żydenstein napisał(a):Nie mam konta na gejowie, a z dziewczyną sam sobie odpowiedziałeś.Owszem odpowiedziałem, bo tak logicznie wynika po twoim ujawnieniu. Zawsze jednak możesz to doprecyzować

No dobra skoro tak kręcisz to przejdźmy do konkretów. Konta gejowa nie masz... a miałeś? Jeśli tak to odswież mi pamięć skąd kojarzę te kręcone blond loczki?

Hansiu to było tak dawno, że ja to wszystko pamiętam jak przez mgłę... :]Hans Żydenstein napisał(a):Jako osoba o konserwatywno-liberalnych poglądach uważam, że ruch LGBT jest szkodliwy ze względu na współpracę z socjalistycznymi ugrupowaniami.No ok, a na którą opcję zagłosowałeś?