exodim napisał(a):Wnioskowałem raczej, że są umysłowo czymś pomiędzy babą a facetem. Jedynie w przypadku około 3% homoseksualistów można stwierdzić znaczące podobieństwo struktury mózgu do kobiecej, w pozostałych jest to właśnie coś pośrodku osi.Co to znaczy, być umysłowo babą? Bo może ja też jestem?
W każdym razie geje myślą mniej jak mężczyzna (ale niekoniecznie bardziej jak kobieta) i to był jedyny mój wniosek z badań, na które się powołałem, a sam niczego nie twierdziłem.
Sodomici kierują się postawą nieuporządkowaną, więc ich związki są również bardziej chaotyczne i częściej się rozpadają niż normalne związki.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL