Baptiste napisał(a):A kto powiedział, że heteroseksualiści nie mogą mieć zaburzeń seksualnych? :8O:Rzecz jasna mogą, tyle, że podobnie jak seksem hiszpańskim nie obarczamy całej populacji heteryków, tak też pedofilią nie obarczamy ludzi o niezaburzonych orientacjach seksualnych, ani też nie sugerujemy, że mają do tego szczególną predyspozycję.
Nie słyszałeś o parafiliach?
Baptiste napisał(a):Pedofilia to nie orientacja seksualna zatem posiadanie jakiejkolwiek orientacji seksualnej nie wyklucza nam pedofilii. Homoseksualizm może wykluczać heteroseksualizm a nie pedofilię, fetyszyzm, masochizm, itd.Posiadanie jakiejkolwiek niezaburzonej orientacji seksualnej wyklucza pedofilię, a pedofilia wyklucza społeczną idenrtfikację pojęć heteryk, gej i biseks, które nie mają konotacji pedofilnych, dlatego też media, statystyki i medycyna nie zestawia z nimi pedofilów. Robią to tylko homofoby.
Baptiste napisał(a):Po raz kolejny pustosłowie bez żadnych konkretów i argumentów. Przypominam, że to ty fałszowałeś definicję homoseksualizmu pisząc o tym, że homoseksualizm to pociąg do osób dorosłych tej samej płci.Babtiste po raz kolejny nie wie o czym pisze. W tym co pisałem odwoływałem się do społecznego postrzegania heteryków i gejów, bo oczywiście Babtiste mi nie poda żadnej medycznej definicji, która określałaby gejów/heteryków jako pedofilów, a pedofilów jako gejów/heteryków, a co najwyżej medyczne terminy homoseksualne/heteroseksualne/biseksualne kontakty w obrębie pedofilii, a nie populacji gejów, heteryków, biseksów.
Baptiste napisał(a):Była to oczywiście bzdura, którą wykazałem przytaczając definicję homoseksualizmu a także cytując taką, której sam widocznie nie dostrzegłeś we wrzuconym przez siebie oświadczeniu stowarzyszenia psychologicznego.Babtiste po pierwsze nie przytoczył żadnej definicji homoseksualizmu, która wskazywałaby na preferencję niedojrzałych cech płciowych. Po drugie niedoczytał w stanowisk PTS, iż nie ma mowy o wynikaniu pedofilii z homoseksualizmu:Oczywiście nie było żadnej mowy o dorosłych.
Cytat:Przypisywanie osobom homoseksualnym szczególnej – w porównaniu do
heteroseksualnych – skłonności do seksualnego wykorzystania dzieci stanowi
nieuprawnione nadużycie, a rozpowszechnianie skojarzenia między
homoseksualnością a pedofilią jest domeną ludzi nieświadomych i
niekompetentnych bądź też uprzedzonych do ludzi homoseksualnych i
sprzeciwiających się prawom obywatelskim tych osób.
oraz
Cytat:identycznie jak sama w sobie heteroseksualność –
również homoseksualność per se nie implikuje żadnej szczególnej predyspozycji
do zakazanego prawem wykorzystywania seksualnego dzieci.
idiota napisał(a):Z tego stwierdzenia jawnie wynika,że pedofilia dla GB jest orientacją seksualną, a nie zboczeniem.Póki co tylko wg. dogmatu idioty.

Oczywiście nie było żadnej mowy o dorosłych.