GoodBoy napisał(a):Jej Perfekcyjność "liderem polskiego LGBT" :lol2: Nie no to już prędzej powinni napisać, że Żaklina, albo chociaż Dżaga. Obie są o wiele bardziej popularnymi dragami, niż ta pierwszaZacznijmy od tego, że ciebie nie wymienili.

GoodBoy napisał(a):I nie wdzę przyznania się do pedofilii, a jedynie prześmiewczo-drwiący ton z pomawiania go o pedofilię. Jaki portal takie newsy
Trzeba czytać całość:
Szybko okazało się, że wyimaginowany 14-letni Łukasz nie jest jedynym, tak młodym bywalcem forum. Wśród anonsów, natychmiast natrafiłem na profil 14-letniego aktywnego forumowicza, który umieścił nawet swoje zdjęcie. Dziecięca buzia, drobna sylwetka. Chłopcu równie dobrze można byłoby dać ze 2 lata mniej. Nikomu nie przeszkadzała jego obecność na forum, wysyłanie „ogłoszeń towarzyskich” i śmiałe deklaracje: „Szukam miłego, najlepiej wysportowanego chłopaka, który umie zadbać o siebie”. Dodajmy, że wśród użytkowników przeważają znacznie starsi panowie… Cóż, może niedopatrzenie administratora. Klik. Jestem już na następnej stronie. I co widzę? 15-letni Grzesiu deklaruje, że woli znacznie starszych. „30 lat to dla mnie minimum. Najlepiej, żeby facet miał około 40”.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia