@Gladiator
Podane źródło mówi w kwestii "wiarygodności" samo za siebie. Już choćby fakt utożsamiania geja = pedofil jest kompromitacją słów autora, który to napisał. Pedofilia nie ma związku z orientacją, czego dowodzi podawane wczoraj przeze mnie stanowisko PTS. Pedofilia polega na preferowaniu niedojrzałych cech dziecka, a nie byciu gejem, czy hetero. Dla pedofilów nie jest istotne jakiej płci są ich ofiary. Istotna jest niedojrzałość płciowa. Za takie szkalujące artykuliki jak zacytowałeś, powinno się wytaczać sprawy sądowe.
Podane źródło mówi w kwestii "wiarygodności" samo za siebie. Już choćby fakt utożsamiania geja = pedofil jest kompromitacją słów autora, który to napisał. Pedofilia nie ma związku z orientacją, czego dowodzi podawane wczoraj przeze mnie stanowisko PTS. Pedofilia polega na preferowaniu niedojrzałych cech dziecka, a nie byciu gejem, czy hetero. Dla pedofilów nie jest istotne jakiej płci są ich ofiary. Istotna jest niedojrzałość płciowa. Za takie szkalujące artykuliki jak zacytowałeś, powinno się wytaczać sprawy sądowe.
Marcin_77 napisał(a):Tajemnicą poliszynela jest fakt, że ten cały "ruch LGBT" to wspaniała przystań dla pedofilów (i nie tylko zresztą, dla innych -filów również), lgną tam jak muchy do gówna. I być może po to zostało to stworzone. Bo sam "pedofil" to wiadomo, nie obroni się. Ale już "gej-transgender-efebelofil-pedofil" i do tego "aktywny działacz"- nie do ruszeniaJezcze gdybyś to wykazał to byłoby dobrze. Póki co wytaczasz bardzo poważne oskarżenie, pomawiając środowisko w oparciu o blog jakiegoś kolesia z pewnością nie-lidera, który sobie coś napisał na blogu parę lat temu będąc nastolatkiem. Dawno wyklarował, że nie jest ani gejem, ani transem, ani pedofilem, ani nawet hetero, zaś katoprawica co kilka lat wyciąga te zaszłości w formie newsów celem manipulacyjnego ataku na całe środowisko i jeszcze robienia z tego kolesia "lidera LGBT". Nie wiem jaką moje środowisko LGBT miałoby być "przystanią dla pedofilów", skoro wszyscy homo, których znam gardzą i potępiają pedofilię. Jesteśmy raczej dla nich paszczą lwa, albo jaskinią groźnego niedźwiedzia, a nie przyjazną przystanią.