GoodBoy napisał(a):Nie wiem, czy tylko udajesz, że nie widzisz różnicy, czy robisz to celowo? Jej Perfekcyjności nikt pedofilii nie wykazał. Nikt nawet nie ma podstaw do oskarżania go o pedofilię. Koleś dawno zadeklarował, że nie jest ani heterykiem, ani pedofilem ani transem, ani homo, więc o co chcesz go oskarżać? Porównujesz przypadki pedofilii w kościele, takie jak wczorajszy http://www.ateista.pl/showpost.php?p=561...count=1666, gdzie papież odwołał biskupa, bo ten jest oskarżany o czyny pedofilskie, z rozważaniami tożsamości seksualnej Jej Perfekcyjności na blogu sprzed paru lat na etapie dojrzewania?Nie chodziło mi konkretnie o tego pajaca z UW, bo on nadaje się jeno do takiego domu bez klamek - ale ogólnie, bo co jakiś czas okazuje się, że jakiś działacz homo okazuje się także pedo

Nie wiem czy tylko udajesz, że nie widzisz różnicy, czy robisz to celowo?
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)