To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy ateiści są dyskryminowani w USA? [ciekawy eksperyment]
Rita. Gdyby taśmy klejące z nadrukami firmowymi powodowały problemy większe niż taśmy bez nadruków, a przede wszystkim powodowały zaginięcie 10% wysyłanego towaru, to firmy przestały by je stosować. Tymczasem tendencja jest odwrotna. Pracowałem przez kilka miesięcy w sortowni paczek i co nieco wiem jak to wygląda.
Taśmy z napisem żyd mogły by wykazać istnienie lub nie antysemityzmu, czyli byłyby marnym kandydatem na trzecią próbę. To musiałby być jakiś zupełnie niekontrowersyjny napis, masz pomysł jaki?
Natomiast firma była zainteresowana nie wykazaniem czy ateiści są dyskryminowani bardziej lub mniej od chrześcijan, czy żydów, tylko sprawdzeniem, czy nazwa firmy "Ateista" powoduje problemy z paczkami, stąd brak trzeciej próby.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy ateiści są dyskryminowani w USA? [ciekawy eksperyment] - przez Machefi - 08.09.2013, 22:23

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości