GoodBoy napisał(a):A tak w ogóle to muszę w końcu te książki przeczytać :lol2: Widzicie? Jakbym będąc w szkole wiedział, że są w nich ukryte wątki homo i gdyby nie były ukryte, tylko jawne, to bym pewnie sam się wówczas garnął do ich przeczytania, a tak olałem.
Straszne. Idąc tym tokiem myślenia matematykę powinno się uprościć do 2+2=4 a nauczać powinien atrakcyjny homoseksualista/tka/atrakcyjna heteroseksualna kobieta/itd. zależnie od preferencji uczniów. A jak ktoś uważa Lalkę za nudną to się ją doprawi dodając mnóstwo seksu, wybuchów, narkotyków, itd. Co by się fajniej uczyło.:roll:
GoodBoy napisał(a):tylko autorom nie pasują
Wrzuć nagranie na którym autorzy autoryzują homopozytywne przeróbki ich dzieł... Skoro już przy tym jesteśmy spodziewam się, że masz też nagranie
Szekspira, który zgadza się na przeróbkę swoich dzieł, pod homowyobrażenia o tym co powinno się w jego dziełach dziać?:evil:
GoodBoy napisał(a):Chodzi mi jedynie o prawdę
Skoro chodzi o prawdę ponawiam powyższy apel! I daj namiar na Dostojewskiego - mam z nim do pogadania o paru wątkach, które moim zdaniem źle poprowadził.:8O:
GoodBoy napisał(a):i o to, by młodzi geje mogli szkolnej literaturze odnajdować bliskie im wątki.
Napisz homopozytywną powieść, zaczekaj aż zostanie wprowadzona na listę lektur i już. Ulżysz ciężkiej niedoli homoseksualnych uczniów nie gwałcąc dorobku innych ludzi.
GoodBoy napisał(a):W tej chwili w szkołach poziom wątków homo w literaturze jest praktycznie zerowy.
Poziom wątków anime i manga też. Domagam się przerobienia Krzyżaków na modłę Neon Genesis Evangelion! :wall:
GoodBoy napisał(a):I ty oraz idiotopodobni chcecie to utrwalać!
A skąd. Przecież cię zachęcam, żebyś pisał homopozytywne powieści, które będą mogły zostać w przyszłości docenione i wrzucone na listę lektur. Ja chcę utrwalać szacunek dla czyjejś pracy i odmowę gmerania w czyichś dziełach w imię ideologii.
GoodBoy napisał(a):Czyli chcecie, aby młode pokolenia gejów nadal nie odnajdywały bliskich sobie wątków, nawet w przypadkach, gdzie te wątki istnieją, tylko zostały zatuszowane. To nie jest fair!
Jestem pewien, że w Martinie Edenie jest zatuszowany wątek emo - to nie fair, że dzieło J. Londona jeszcze nie zostało przerobione pod emo!:evil:
GoodBoy napisał(a):Więc albo doprowadźmy stan książek do zamysłu pierwotnego
Czekamy na taśmy prawdy o których pisałem powyżej.
GoodBoy napisał(a):albo wyjebmy ze szkół połowę litetatury i wprowadźmy X% pozycji z wątkami homo, tak by dorastające nastolatki homoseksualne nie były pokrzywdzone.
Dodajmy jeszcze wątki emo, manga, cyberpunk, itd., żeby nikt nie był pokrzywdzony. I obowiązkowo wszystkie dzieła Dostojewskiego, żeby jego miłośnicy nie byli pokrzywdzeni.
GoodBoy napisał(a):To co pisałem oparłem na założeniu, że ich pierwotny zamysł został udowodniony.
Czyli literaturoznawcy mają taśmy prawdy? Pogadaj z nimi, żeby je udostępnili na forum.
GoodBoy napisał(a):sprowadzałoby się praktycznie do zmiany imion, tak by zlikwidować pary hetero i by powstały pary homo
Zmiana sprowadzałaby się praktycznie do odwrócenia krzyża, tak żeby zlikwidować objawy naruszania zasady rozdziału państwa i kościoła w państwowych szkołach.
GoodBoy napisał(a):(czyli tak jak autorzy sobie wymyślili).
Dawaj te taśmy prawdy, a nie tylko nęcisz.:evil:
GoodBoy napisał(a):Nie chodzi o zmianę losów bohaterów.
Skądże znowu. Zróbmy z nich rudych, czarnych, homoseksualnych Żydów - przecież nie chodzi o zmianę ich losów.
GoodBoy napisał(a):To nie jest fajne, gdy jesteś nastolatkiem i siedzisz w heteronormatywnej klatce.
To nie jest fajne, gdy jesteś nastolatkiem i siedzisz w manga-obojętnej klatce.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd