GoodBoy napisał(a):To niestety dowodzi, że kompletnie nie pojmujesz istoty problemu
Ależ pojmuję - przecież sam napisałeś, że należy gmerać w czyichś dziełach, żeby homoseksualnym uczniom było fajnie. Konsekwentnie należy w nich gmerać również, żeby miłośnikom mangi było fajnie.
GoodBoy napisał(a):Powtarzam, że powołuję się na artykuł wrzucony przez Nonkonformistę.
Czyli jednak nie ma taśm prawdy i autorzy dzieł ich nie przerobią ani nie autoryzują przeróbek. Obawiam się, że w tej sytuacji miłośnicy mangi, kotów i homoseksualizmu będą musieli żyć w manga, felino, homoseksualno-obojętnej klatce.
GoodBoy napisał(a):To już się stało http://www.gayromeo.com/ :lol2:
Co to jest i gdzie tam jest taśma prawdy z wypowiedzią Szekspira?
GoodBoy napisał(a):Niestety w kanonie szkolnej literatury są zazwyczaj pozycje te starsze i bardzo stare.
50 twarzy Greya do kanonu obowiązkowych lektur szkolnych, żeby miłośnikom BDSM było miło!:wall:
GoodBoy napisał(a):To nieuczciwe, niesprawiedliwe i szkoła państwowa nie powinna promować takich zabiegów.
To rzeczywiście straszne - szkoła nie powinna zgadzać się na to, żeby takie względy jak uczciwość, poszanowanie dla czyjegoś dorobku, itd. hamowały "umilanie" lektur. Więcej seksu, wybuchów i narkotyków w dziełach pisarzy, którzy nie żyją i nie mogą się już bronić, bo młodzież się nudzi.:evil:
GoodBoy napisał(a):Ja też, dlatego optuję za odgmeraniem ideologii i przywróceniem treści do zamysłu pierwotnego.
Ja też - stanowczo żądam przerobienia Pana Tadeusza na modłę 50 twarzy Greya (nie czytałem owego "dzieła", ale na forach "książkowych" powszechnie pisze się, że to szmira, co GB nie powinno przeszkadzać), żeby miłośnicy BDSM się nie nudzili na zajęciach.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd