pilaster napisał(a):I dlatego żaden prawdziwy pedofil nie tylko nie określi się jako pedofil, ale przeciwnie, sam stanie na czele nagonki na pedofilów i będzie "ratował dzieci" z ich strasznych łapsk. :roll:
Oj, straszne. To teraz wszyscy musimy się przyznac do bycia pedofilami, bo to będzie oznaczało ze nimi nie jesteśmy. Najlepiej gdybyśmy, żeby zadowolić psychologistę pilastera, zgwałcili jedno czy dwoje dzieci, żeby móc ewidentnie wybronić się przed oskarżeniami o bycie pedofilem.
To zupełnie jak z tymi kryptogejami: im bardziej będziesz dawał znać ze lubisz mieć po dwa trzy penisy naraz w odbycie, tym bardziej będziesz widziany jako heteroseksualny, biały mężczyzna. Gdy tymczasem jakikolwiek objaw przesławnej homofobii oznaczać będzie ze nasz delikwent jest gejem, i czerpie z tego profity. :o
Mam: Goodboy to zaciekły purytanin, pilaster jest antypedofilskim gejem czerpiącym profity, manas jest kastratem wyznającym heretyckie formy surowej ascezy, ja jestem pedofilem lubiącym niemowlaki płci męskiej, a Furia jest brodatym marynarzem.
Zawiła ta psychologia... ale da się rozgryźć.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.