GoodBoy napisał(a):Widzę, że ty nadal nic nie czaisz. Przytaczani wcześniej pisarze są autorami literatury, która jest homopowieścią i od samego początku taką miała być. To właśnie "jedynie słuszne propaganda na heterycką mańkę" zmusiła tych autorów do zmiany imion bohaterów, tak by czytelnicy myśleli, że są hetero. Innymi słowy tak, by wprowadzić czytelników w błąd. I ty mi raczysz na to podawać wyimaginowaną sytuację propagandy homo, której nikt tutaj się nie domaga, poza tym, że ty chcesz nią wysmarować moje piękne usta.
A czy istnieją jakieś dowody, poza pustosłowiem pokroju "udowodniono"? Gombrowicz, Iwaszkiewicz i Białoszewski wypłakiwali ci się na ramieniu z powodu heteroseksizmu w światku literackim? Podpisali stosowne oświadczenie? Udowadnianie bez dowodów to absurd. Ingerowanie w treść dzieła podług zasad własnej ideologii to parszywa propaganda.
GoodBoy napisał(a):Nie bierzesz także pod uwagę, że w szeroko pojętej kulturze występuje nadreprezentacja osób LGBT, którzy stanowią istotny wkład w jej rozwój.
Jeśli nadreprezentacja nadludzi ma taki wkład w kulturę jaki prezentują twoje wypowiedzi to dziękuję, postoję.
GoodBoy napisał(a):To była poważna uwaga. Serio jestem ciekawy w której klasie uczyli Cię o totalitaryzmie? Poza tym jesteś niedojrzała wiekiem, więc muszę z tego powodu dodatkowo uważać na to co do Ciebie piszę.
Przypuszczalnie na tym etapie kształcenia, na którym ciebie ominęła lektura dzieł Gombrowicza.
GoodBoy napisał(a):Wzburza mnie, że w obliczu tak niewielu pozycji z wątkami homo, te resztki, te perełki z takimi wątkami tuszuje się i manipuluje, żeby i z nimi nastolatkowie homoseksualni nie mogli się identyfikować.
Złośliwi ci pisarze, oj złośliwi, nie pomyśleli o emogejach nadchodzącego stulecia

GoodBoy napisał(a):W przypadku omawianych przed chwilą autorów chodzi o konkretne przypadki wykrycia rzeczywistych wątków opisywanych przez pisarzy konkretnych książek, gdzie udowodniono, że dany wątek hetero jest de facto wątkiem homo, a nie o przerabianie wszystkich książek na wątki homo, gdzie niczego takiego w intencjach autorów nie wykazano. Więc uprasza się, byś nie wciskała mi swojej propagandy, czy też czegoś co sobie wyobrażasz, że jest moim argumentem.
Nie muszę ci wciskać w usta czegoś, jeśli sam to już zaproponowałeś :*