GoodBoy napisał(a):Biebera po zachowaniu bardziej, choć jakbym go nie znał i ktoś pokazałby mi jego niektóre wystylizowane na ciotę fotki to mógłbym stwierdzić, że jest bi. Zaś tamci dwaj podani przeze mnie panowie ten drugi jest mocno wyrazisty już po samej focie widać, że gej. Za to ten pierwszy po samej focie bym nie był pewny. Musiałem zaobserwować jego zachowanie w programie, by stwierdzić, że jest homo. Obaj zachowują się w programie mocno "ciotowato". Sam tak naprawdę nie wiem, biorąc do kupy wszystkie czynniki zachowania i wyglądu, który jest najbardziej decydujący w moim rozpoznaniu tego, że ktoś jest gejem. Optuję, że chyba najbardziej spojrzenie, a ogólnie to taki czuj vel gaydar i jużNo dobra, a co z nieciotowatymi gejami? Nie ma takich, czy takich nie rozpoznajesz? Przecież nie każdy gej jest stereotypową ciotą, większość to muszą być całkiem normalni faceci, niczym się nie wyróżniający (biorąc pod uwagę odsetek 10, czy nawet 5% muszę ich co najmniej kilku znać, a nie mam żadnego ciotowatego znajomego). Btw, czy czasem moda na metro-facetów nie zaburza nieco gaydara?
The spice must flow