Bury Wilk napisał(a):"bóg" piszemy małą literą, a "Pedał" oczywiście wielką)...Oczywiście. No trudno, bym miał napisać urojone byty wielką literą, a Pedała napisałem w ten sposób, by wydobyć z ciebie to co właśnie prezentujesz, czyli to co chciałem. JEsteś taki przewidywalny i do tego łatwy jak kolesie na sexfotce.
Bury Wilk napisał(a):Nie.Starego aktora z Władcy Pierścieni wyczułem na długo przed tym jak przeczytałem w necie, że jest gejem i się ujawnił. W odpowiedzi dla Rity pisałem także, że koleś nie musi być piękny, bym go wyczuł. Musi być symptomatyczny, co dotyczy w mniejszym/większym stopniu większości gejów niezależnie od ich urody. Rzecz jasna większą uwagę zwracam na tych, którzy są przystojni.
Obsesyjna głowa Gódboja uważa każdego niestarego i niebrzydkiego mężczyznę za pedała (przepraszam, Pedała)...
Widać, że późna pora Ci nie służy Bury Wilczku. Cieńko z koncentracją. Gubisz się w zeznaniach, pomijasz fakty, mitomanisz...
Bury Wilk napisał(a):Łał, nie dość, że 15% gejów, to jeszcze 5% lesbijek... Jasne, jasne....a w dodatku kłopoty z matematyką.
Bury Wilk napisał(a):Nie obchodzi mnie co masz w dupie.Faktycznie, w tym temacie i w świetle tego, że jestem ujawnionym gejem to byłaby dla ciebie nagroda... ale nie martw się orgazmu analnego od czytania twoich wypocin nie zaznałem
Nie martw się o "mnię".