idiota napisał(a):Niestety dla GB fakty są takie,że gdyby nie działalność hetero-pożytecznych idiotów to LKGB nie miałoby ni procenta poparcia społecznego.Piszesz o sobie?
Marlow napisał(a):"Bez względu na poglądy" powiadasz.Jakim cudem to już wklejałem filmik z największego na świecie Gay Pride, dotyczącego "full equality" (postulatu pełnej równości w prawie). Ja w moich postach nie promuję nic innego
A to jestem ciekaw jakim to cudem twój głos jest reprezentatywny dla środowiska, skoro "bez względu na poglądy".

Marlow napisał(a):Wystarczy, że poczyta się komentarze pod artykułem, który ty sam zalinkowałeś - z Queer pl o Karolu - żeby przekonać się, że poglądy w tym rzekomo jednorodnym środowisku są różne i różniaste. Żeby nie było: nie chodzi mi tutaj o to, jakich jest więcej.Nie bij piany, bo nie dość, że to ja zapodałem tutaj ten artykuł, to jeszcze przejrzałem wszystkie wpisy, a także uczestniczylem w dyskusji. Komentarze pod artykułem można sprowadzić do paru kolesi (w tym raptem 2 aktywnych), którzy wyrażają swoje uznanie dla "Karola" i całej reszty, czyli miażdżącej większości, która jeździ po nich jak po łysej kobyle.