ahawa napisał(a):Podaj trzy powody, dla których zawsze musisz sprowadzać dyskusję do poziomu szamba.Napisała ahawa, która się oburzyła, że na jej tekścik o zakładaniu spodni odpisałem jej korkiem analnym. To się nazywa odwracanie kotka ogonem.
ahawa napisał(a):Na poparcie swojego powątpiewania mam fakt wydania pewnych dzieł literackich w obecnym kształcie. Jeśli nie masz dowodu, że oryginał dzieła miał inną treść to i tak przegrywasz. Znajomość z Gombrowiczem z nikogo Gombrowicza nie czyni. A moja niechęć do manipulatorów i oszustów o totalitarnych zapędach jest zaiste potężna.To nie jest żadne poparcie twojego powątpiewania. Fakt, że książki nadal funkcjonują w takiej, a nie innej postaci nie jest żadnym dowodem na to, że bohater wywiadu rozmija się z prawdą. Znajomość z Iwaszkiewiczem i Gombrowiczem z pewnością czyni o wiele bardziej wiarygodną postać, niż jakaś anonimowa ahawa, która poza swoją niechęcią do "udowodniono" nie potrafi niczym innym poprzeć swojego powątpiewania. I jeszcze na dodatek jest święcie przekonana, że takie poparcie odnajduje w obecnym kształcie wydawanej literatury wspomnianych pisarzy.
ahawa napisał(a):Nie szukaj mitycznego antygejowskiego spisku służb specjalnych EH podrzucających nowym użytkownikom kompromitujące cię dane. Nie trzeba na forum pisać żeby móc je czytać, a twoje wynurzenia i imaginacje mają tendencje do zapadania w pamięć :*Nie muszę szukać żadnych spisków. I nie, nie zwróciłem ci uwagi dlatego że miałbym postrzegać fakt gmerania jako kompromitujący (nie dostrzegam w tym nic takiego), tylko dlatego, że spostrzegłem, że mnie od dłuższego czasu inwigilujesz.
ahawa napisał(a):http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20...cepalm.jpg[/img]Nie ma to jak próba zrobienia komuś faila ze swojego faila :lol2: Wyjątkowo nieudanie ci to wyszło. A ten koleś na focie faktczynie ma powody do żenuy

Pytam ahawę po raz ostatni, czy potrafi uwiarygodnić swoje manipulacje dotyczące mojego rzekomego poparcia dla idei wprowadzenia "homonormatywnej klatki"? Proszę o cytaciki.