GoodBoy napisał(a):Nie muszę szukać żadnych spisków. I nie, nie zwróciłem ci uwagi dlatego że miałbym postrzegać fakt gmerania jako kompromitujący (nie dostrzegam w tym nic takiego), tylko dlatego, że spostrzegłem, że mnie od dłuższego czasu inwigilujesz.
Pytam ahawę po raz ostatni, czy potrafi uwiarygodnić swoje manipulacje dotyczące mojego rzekomego poparcia dla idei wprowadzenia "homonormatywnej klatki"? Proszę o cytaciki
Nie mam co robić z życiem, inwigiluję GB
Bardzo to trudne, zwłaszcza, że o wszystkim co wydarza się w jego życiu (i sporej części tego, co chciałby, żeby się wydarzyło) pisze na publicznym forum. Widzisz dla mnie w fakcie gmerania (publicznego i obcej osobie nie zapomnijmy dodać) jest całkiem sporo rzeczy nie tak. Jeśli tak postrzegasz "normalny" homoseksualizm (choć wierzę, że jesteś wyjątkiem) i wymagasz ode mnie jego akceptacji to już słychać trzask drzwi homoklatki...
Dowody skrzywienia twojej wizji politycznej wypisałam ci bodajże dwa posty temu, zresztą co chwila dajesz nowe. Powtórzę się:
Uważanie homoseksualistów za nadludzi, a aktu bycia homoseksualistą za nobilitujący
Propagandowe zmienianie istniejących dzieł podług ideologii LGBT
Przywileje dla homoseksualistów (lista jest długa, ale ty to nazywasz prawami)
Wymaganie akceptacji (nie tolerancji, tylko pełnej akceptacji!) zachowań sprzecznych z obecnymi normami społecznymi
Niszczenie grup wyznaniowych, których ideologia/wierzenia są sprzeczne z interesami LGBT
Inżynieria społeczna nowej rodziny
Zawyżanie liczby i znaczenia homoseksualistów w społeczeństwie
GoodBoy napisał(a):Nie ma to jak próba zrobienia komuś faila ze swojego faila :lol2: Wyjątkowo nieudanie ci to wyszło. A ten koleś na focie faktczynie ma powody do żenuy
Wstydziłbyś się, ignorancie. A Google nie gryzą.
Edit. Ponieważ i tak nie sprawdzisz - Utopia to nazwa owej krainy (wyspy dokładniej) zamieszkiwanej przez idealne społeczeństwo i zarazem tytuł książki. Utopia pisana małą literą to pewne wyobrażenie/wizja, ale równie dobrze gatunek literatury.