Nastolatko, gdzie cię inwigilowano, bo chyba sama na to wszystko nie wpadłaś?
Obawiam się, że jesteś marną prowokatorką...

Podsumowując te bezczelne wypociny ahawy, dawno na tym forum nie spotkałem osoby, która by pisała takie głupoty, a przy tym równie chamsko manipulowała faktami, wsadzała swoje tezy w cudze usta celem szkalowania jak widać znienawidzonej grupy społecznej. Niewiedzę, indolencję biorę na karb niedojrzałego wieku. Natomiast takiego poziomu chamstwa i bajkopisarstwa celem dokopania komuś, nie da się niczym normalnym usprawiedliwić.
Dziewczyno, co z ciebie wyrośnie...bój się boga!
Obawiam się, że jesteś marną prowokatorką...ahawa napisał(a):Widzisz dla mnie w fakcie gmerania (publicznego i obcej osobie nie zapomnijmy dodać) jest całkiem sporo rzeczy nie tak. Jeśli tak postrzegasz "normalny" homoseksualizm (choć wierzę, że jesteś wyjątkiem) i wymagasz ode mnie jego akceptacji to już słychać trzask drzwi homoklatki...I znowu ten tekścik, że ja od niej niby czegoś wymagam, najpierw był to "szacunek", a teraz "akceptacja" :lol2: Uwierz mi na słowo, że akceptacja nastolatki nieogarniętej w temacie, niewiele o życiu wiedzącej i jeszcze mniej o homo, naprawdę nie jest mi do niczego potrzebna

ahawa napisał(a):Dowody skrzywienia twojej wizji politycznej wypisałam ci bodajże dwa posty temu, zresztą co chwila dajesz nowe. Powtórzę się:Pytałem o moje cytaty na potwierdzenie twojej bajeczki. Nie doczekałem się... Kolejny raz nie zamierzam pytać. To co poniżej "powtazasz" jest tak ohydną i perfidną manipulacją, że już mi się rzygać chce jak patrzę na twojego avatara i nika.
ahawa napisał(a):Uważanie homoseksualistów za nadludzi, a aktu bycia homoseksualistą za nobilitującyNic takiego nie miało miejsca. Urojenia ahawy. Nie zwrócę się już o cytaty, bo oczywiście ahawa ich nie poda, bo ich nie ma. Zamiast tego woli kłamać na mój temat.
ahawa napisał(a):Propagandowe zmienianie istniejących dzieł podług ideologii LGBTManipulacja. Propagowanie zmiany/doprowadzenia do zamysłu pierwotnego konkretnych, a nie wszystkich pozycji. I nie na podług "ideologii LGBT", tylko "udowodnionego" zamysłu autorów danych książek.
ahawa napisał(a):Przywileje dla homoseksualistów (lista jest długa, ale ty to nazywasz prawami)Oczywiście. Ja i niespełna 70% ankietowanych tego tematu.
ahawa napisał(a):Wymaganie akceptacji (nie tolerancji, tylko pełnej akceptacji!) zachowań sprzecznych z obecnymi normami społecznymiNajpierw musiałabyś określić co rozumiesz pod pojęciem "obecnych norm społecznych", a także co pojmujesz pod pojęciem "zachowań sprzecznych", gdyż stawiam 10:1, że tak jak w powyższych i poniższych kwestiach, nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.
ahawa napisał(a):Niszczenie grup wyznaniowych, których ideologia/wierzenia są sprzeczne z interesami LGBTKolejne plugawe kłamstwo. Wskaż mi choćby jeden post, w którym wyraziłem chęć "zniszczenia grup wyznaniowych".
ahawa napisał(a):Inżynieria społeczna nowej rodzinyNic takiego nie ma miejsca. Rodzina stara zostaje po staremu. Rodziny, które funkcjonowały cały czas, czyli rodziny homo, po prostu zyskują te same prawa co rodziny hetero. Dla ich dobra i przede wszystkim dla dobra dzieci.
ahawa napisał(a):Zawyżanie liczby i znaczenia homoseksualistów w społeczeństwieUdowodnij, że obecne statystyki nie są zaniżone. Ja swego czasu udowodniłem, że są, podając stosowne linki do źródeł, które wskazywały na liczne błędy w szacunkach, które prowadzą do zaniżenia właśnie, więc jednak google cię boli... Poza wszystkim, mowa jest jedynie o prognozach, a nie niezbitych szacunkach.
Podsumowując te bezczelne wypociny ahawy, dawno na tym forum nie spotkałem osoby, która by pisała takie głupoty, a przy tym równie chamsko manipulowała faktami, wsadzała swoje tezy w cudze usta celem szkalowania jak widać znienawidzonej grupy społecznej. Niewiedzę, indolencję biorę na karb niedojrzałego wieku. Natomiast takiego poziomu chamstwa i bajkopisarstwa celem dokopania komuś, nie da się niczym normalnym usprawiedliwić.
Dziewczyno, co z ciebie wyrośnie...bój się boga!