Baptiste napisał(a):Nie możesz mnie edukować, ponieważ nie masz ku temu jakichkolwiek kompetencji i wiedzy. To co teraz czynisz to jedynie pusta negacja. Dyskredytujesz to co piszę z tego powodu iż jest ci to nie na rękę.Pustą negację właśnie sam uczyniłeś, a ja napisałem konkretnie dlaczego nie masz racji. Nie masz wiedzy o moim wykształceniu i kompetencjach, więc nie masz żadnych podstaw, by na tym poziomie negować cokolwiek z tego co ktokolwiek na tym forum pisze. Zamiast się wkurzać i brnąć w ad personam za to, że cię wyedukowałem, lepiej wykaż, że twoje argumenty mają jakąkolwiek lepszą wartość.
Baptiste napisał(a):A czy ja pisałem o zawodach? Znowu muszę cię doedukować. Przykłady nie muszą być idealnie tożsame aby zachodził pomiędzy nimi logiczny sens.Przestań czytać w moich myślach, bo marnie ci idzie. Podałem konkretny przykład analogiczny bazując na twoim przykładzie, a następnie wykazałem, że nie ma on żadnych podstaw w zakresie tego co napisałeś o rozróżnieniu w prawie.
Tzn. gdy napisałem o zawodzie marynarza to wcale na gruncie homo nie miałem na myśli jakiegokolwiek zawodu. To miało służyć ukazaniu, że prawo rozróżnia na podstawie cech własnych, które wcale nie muszą być objawami chorobowymi.