@Sykwalker
Daruj se. Typowy argumencik, którego nie jesteś w stanie niczym wykazać. A ja mogę powiedzieć i jestem tego pewien, że gdybym pokazał niektóre twoje wypowiedzi nt. homo tym twoim rzekomym homo-znajomym, to by się za głowę złapali i podziękowali ci za znajomość, czego jestem pewien na 99%.
Daruj se. Typowy argumencik, którego nie jesteś w stanie niczym wykazać. A ja mogę powiedzieć i jestem tego pewien, że gdybym pokazał niektóre twoje wypowiedzi nt. homo tym twoim rzekomym homo-znajomym, to by się za głowę złapali i podziękowali ci za znajomość, czego jestem pewien na 99%.
Witold napisał(a):A homeopaci, bioenergoterapeuci, różdżkarze i wróżki już GoodBoyowi nie przeszkadzają?Powinno ,szczególnie, że nie istnieje żadne leczenie homoseksualizmu. Istnieje pozamedyczna szarlataneria, która się tym zajmuje. Poza jakąkolwiek kontrolą specjalistów. Co więcej, organizacje zdrowia, poza oczywistym faktem zerowej skuteczności, wskazują na wysoce szkodliwy charakter tego typu praktyk. Potem zwichrowani psychicznie ludzie przychodzą po pomoc do normalnych lekarzy psychiatrów, psychologów, seksuologów, którzy za publiczne pieniądze podatników muszą ustawiać ich do normalności. Z powodu "terapii" właśnie. Są one więc nie tylko nieskuteczne, ale również szkodliwe dla samych uczestników i generują niepotrzebne koszty z pieniędzy podatników.