GoodBoy napisał(a):Nastolatko, gdzie cię inwigilowano, bo chyba sama na to wszystko nie wpadłaś?Obawiam się, że jesteś marną prowokatorką...
Nosz kurwa mać, jaki sens ma powyższe zdanie? Wiesz co znaczy słowo inwigilować (podpowiadam: obserwować, nadzorować, śledzić)? W jaki sposób fakt, że ktoś mnie (hipotetycznie) śledził miałby wpłynąć na posiadane przeze mnie dane? Mógłbyś nie używać słów, których nie znasz?
GoodBoy napisał(a):I znowu ten tekścik, że ja od niej niby czegoś wymagam, najpierw był to "szacunek", a teraz "akceptacja" :lol2: Uwierz mi na słowo, że akceptacja nastolatki nieogarniętej w temacie, niewiele o życiu wiedzącej i jeszcze mniej o homo, naprawdę nie jest mi do niczego potrzebna
Zaraz idąc twoim tokiem myślenia oskarżę cię o nastolatkofobię, bo musisz ekscytować się moją metryką w każdym napisanym przez siebie poście.
Co do akceptacji - wymagasz jej od społeczeństwa/obywateli, do której to grupy mam prawo przynależeć (obiecuję, za te 3 tygodnie cyferka pod nickiem przeskoczy mi na ósemkę i będziesz mógł zażyć swojej maści na ból dupy :*), czyli wymagasz też ode mnie. Za wiedzę o homo podziękuję, wystarczy mi wiedza o twoich totalitarystycznych zapędach.
GoodBoy napisał(a):Pytałem o moje cytaty na potwierdzenie twojej bajeczki. Nie doczekałem się... Kolejny raz nie zamierzam pytać. To co poniżej "powtazasz" jest tak ohydną i perfidną manipulacją, że już mi się rzygać chce jak patrzę na twojego avatara i nika.
Podsumowując te bezczelne wypociny ahawy, dawno na tym forum nie spotkałem osoby, która by pisała takie głupoty, a przy tym równie chamsko manipulowała faktami, wsadzała swoje tezy w cudze usta celem szkalowania jak widać znienawidzonej grupy społecznej. Niewiedzę, indolencję biorę na karb niedojrzałego wieku. Natomiast takiego poziomu chamstwa i bajkopisarstwa celem dokopania komuś, nie da się niczym normalnym usprawiedliwić.
Dziewczyno, co z ciebie wyrośnie...bój się boga!
Pojechałeś po najniższej linii oporu, czyli ad personam. Ale to intrygujące, jak prawdziwie to brzmi:
GoodBoy napisał(a):Pytałam o twoje dowody na potwierdzenie twojej bajeczki. Nie doczekałam się... Kolejny raz nie zamierzam pytać. To co ciągle "powtarzasz" jest tak ohydną i perfidną manipulacją, że już mi się rzygać chce jak patrzę na twojego avatara i nika.
Podsumowując te bezczelne wypociny GoodBoya, dawno na tym forum nie spotkałam osoby, która by pisała takie głupoty, a przy tym równie chamsko manipulowała faktami, wsadzała swoje tezy w cudze usta celem szkalowania jak widać znienawidzonej grupy społecznej. Niewiedzę, indolencję umysłową składam na karb kompletnej ignorancji. Natomiast takiego poziomu chamstwa i bajkopisarstwa celem dokopania komuś, nie da się niczym normalnym usprawiedliwić.
Chłopcze, co z ciebie wyrosło...bój się Boga!
Przy okazji poprawiłam błędy. Pozdrawiam cieplutko :*

![[Obrazek: smiley-shocked032.gif]](http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-shocked032.gif)

![[Obrazek: smiley-shocked015.gif]](http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-shocked015.gif)