Bury Wilk napisał(a):Czyli o zmiany w ortografii, albo pisanie Dostojewskiego od nowa?Ty to tak interpretujesz.
Neuromanta napisał(a):A można wiedzieć Łosiu z jakiego to merytorycznego powodu. Jest coś oprócz czystej chęci nie zgadzania się i popierania odłamu ideologii?Jak najbardziej. Nie chodzi o chęć nie zgadzania się, czy popierania ideologii (choć w konsekwencji to drugie następuje).
Moje poglądy są takie, że homoseksualna orientacja seksualna jest tak samo naturalna jak hetero, czy bi. Uważam, że ta cecha nie warunkuje niczego więcej, poza tym do czego się odnosi. Chciałbym abym w kraju, w którym żyję, te osoby cieszyły się dokładnie takimi samymi prawami, jak każdy inny obywatel. Dyskryminacja osób o odmiennej niż hetero orientacji seksualnej, jest faktem "worldwide", gdzie na takie osoby, w niektórych miejscach organizuje się polowania. Dla mnie jest to niedopuszczalne i prymitywne.
Dlatego popieram dążenie ruchu LGBT do realizacji swoich interesów i różne dziwne, w tym zboczone, organizowane przez nich, parady.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL