Witold napisał(a):GoodBoy zmienia poglądy? Jeszcze nie dawno nazywał leczenie homoseksualizmu sprzeczną z nauką szarlatanerią, a teraz domaga się dowodów, że jest ono nonsensem!Nie to ty nie rozumiesz lub celowo próbujesz rozmydlać o co chodzi. Idiota oznajmił, że specjaliści wykazali szkodliwość "leczenia" nonsensem. Skoro tak twierdzi to zapytałem go o podanie tego jego zdaniem "nonsensu". Z pewnością nie będzie miał z tym problemu, skoro jest taki pewny swego
On ani nie rozumie tego co czyta, ani co sam pisze.

Witold napisał(a):Wykazałeś, przyznając że pseudonaukowa szarlataneria taka jak bioenergoterapia czy homeopatia ci nie przeszkadzają.Kłamiesz. Wyraźnie napisałem dlaczego mi przeszkadza szalrataneria terapii homo, a dlaczego nie przeszkadza bio i homeopatia:
GoodBoy napisał(a):Odpowiedziałem dlaczego. Szkodliwość dla uczestników oraz szkoda dla budżetu państwa. Ponad wszystko projekt litewski jest przedłożeniem szamaństwa ponad medycynę, co samo w sobie byłoby precedensem. To co dalej wymieniłeś nie przeszkadza mi, ponieważ z medycznego punktu widzenia jest obojętne, a dla pacjentów nieszkodliwe, dla pieniędzy publicznych także.http://ateista.pl/showpost.php?p=564661&postcount=5443