Głodne?
To przodkowie założycieli nie byli Słowianami?
:8O:
To może Germanami albo Żydami?
:lol2:
EDIT:
Ok, z historii nie jestem mocny, lecz wszedłem aż na stronę UW i wyszło mi, że założyciel był jeden i to Rosjanin.
Co do innych uniwersytetów się nie wypowiem poza tym, że wg książki telefonicznej większość wyższych uczelni w stolicy uczy uprawy roli itp.
Póki co nie zaznałem w stolicy pól uprawnych.
Wiele produktów idzie na eksport bo produkcja o ile kojarzę wcale zła nie jest.
Tylko czy każdy marzy o zostaniu rolnikiem?
Poza tym wnioskując po wypowiedziach pewnego abp można wnioskować, że właśnie kiedyś ludzie byli bardziej tolerancyjni.
I co wtedy z tym przewracaniem w grobach?
To przodkowie założycieli nie byli Słowianami?
:8O:
To może Germanami albo Żydami?
:lol2:
EDIT:
Ok, z historii nie jestem mocny, lecz wszedłem aż na stronę UW i wyszło mi, że założyciel był jeden i to Rosjanin.
Cytat:Święto upamiętnia moment, gdy car i (przymusowy) król Polski Aleksander I, 19 listopada 1816 r. podpisał akt erekcyjny Królewskiego Uniwersytetu Warszawskiego.http://www.uw.edu.pl/pismo/kwart_0504/czarne.html
Półtora roku później (14 maja 1818 r.) licząca 5 wydziałów placówka, została oficjalnie otwarta. Niemal zaraz po faktycznym otwarciu uczelni, studenci zaczęli tworzyć nieformalne związki.
Co do innych uniwersytetów się nie wypowiem poza tym, że wg książki telefonicznej większość wyższych uczelni w stolicy uczy uprawy roli itp.
Póki co nie zaznałem w stolicy pól uprawnych.
Wiele produktów idzie na eksport bo produkcja o ile kojarzę wcale zła nie jest.
Tylko czy każdy marzy o zostaniu rolnikiem?
Poza tym wnioskując po wypowiedziach pewnego abp można wnioskować, że właśnie kiedyś ludzie byli bardziej tolerancyjni.
I co wtedy z tym przewracaniem w grobach?
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?