Skywalker napisał(a):Jeżeli do takich parad znajdą sobie oni odpowiednie miejsce i porę, nie tak aby szokować dzieci albo prowokować (np. pod kościołem), to niech robią co chcą.Bardziej szokują dorosłych.
Dzieci chyba niewiele szokuje a gdybyś wiedział jakie seriale animowane oglądają to dopiero byłbyś w...szoku.
Albo jakie tematy potrafią poruszać 10-latkowie na koloniach.
Najmłodsze i tak nic nie rozumieją - więc skąd niby szok?
Skywalker napisał(a):Skróciłem cytat ale zasadniczo myślę w ten sam sposób.Kurcze, a ja jadąc przez centrum wręcz przegapiłem paradę, która się akurat wtedy odbywała.
Patrząc na fotki nie zauważyłem aktów seksualnych.
Skywalker napisał(a):Uporczywe dopatrywanie się rzekomych krzywd w każdych aspektach życia, monotematyczność itp.Brak możliwości dowiedzenia się o stanie zdrowia bliskiej osoby to rzekoma krzywda?
:8O:
GoodBoy pewnie będzie w stanie wymienić więcej.
Skywalker napisał(a):Geje i lesbijki mogliby według mnie uprawomocniać swój związek na zasadach podobnych do małżeńskich z wyjątkiem prawa do adopcji dzieci.A w czym hetero są lepsi skoro te dzieci w ogóle jakiejś adopcji potrzebują?
ps. Zerknąłem co to obscena:
Cytat:obsceniczny nieprzyzwoity.http://www.slownik-online.pl/kopalinski/...7ABF9E.php
Etym. - łac. obscēna r.nij. l.mn. od obscēnus 'złowróżbny; brudny; brzydki, odrażający; nieprzyzwoity'.
Wątpię by byli brudni.
Pewnie chodzi Tobie o przyzwoitość i brzydkość.
No nie wiem, wiele lesbijek jest całkiem ładnych.
Więc głównym minusem może być nieprzyzwoitość.
Najbardziej nieprzyzwoicie zachowują się politycy i jakoś ich pokazują w TV i sieci - jakoś nikogo to nie bulwersuje, że śmią występować publicznie.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?