Neuromanta napisał(a):Jak smakuje amnezja? Co to jest?
Amnezja to bardzo popularna odmiana marychy o bardzo charakterystycznym smaku, faktycznie moglem to doprecyzować

Wiem ze w Polsce można rowniez ja znaleźć ale nie jest ona tam tak rozprzestrzeniona jak w Belgii.
Raz w Białymstoku załatwili mi grama amnezji ale większość palaczy jakich znam w Polsce amnezje zna zwłaszcza z nazwy...
Widują ją tak samo rzadko jak dobrej jakości haszysz...
Tutaj pierwszy link z google: https://www.forum.haszysz.com/amnesia-haze-t32187.html?
Mario napisał(a):Natrafiłem ostatnio na white widow i byłem wniebowzięty. Niestety to rzadko spotykany rarytas w mojej okolicy i drogi (100zł/gram).
:8O:
Ostro...
Ja w Białymstoku prawdziwą amnezje za 40 dorwałem...
Co do White Widow samej w sobie to jest to właśnie ta roślina na której najbardziej się zawiodłem.
Kupiłem ją kilka razy podczas moich pierwszych wycieczek do Holandii i nigdy więcej raczej jej nie kupie.
Zawsze tyle od dziecka o niej słyszałem ze wyobrażałem sobie coś o wiele lepszego, w praktyce to złote czasy "White Widow" ma już za sobą.
Oczywiście abstrahując od Europy Wschodniej gdzie jak sam potwierdzasz jest ona jeszcze "rarytasem"...
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz