Skywalker napisał(a):Aha, czyli skoro jest źle to można to odpuścić? Najmłodsze nic nie rozumieją ale zadają dużo pytań. Weź teraz wyjaśnij dziecku o co chodzi z tymi dwoma panami z piórkami w dupie.Żaden problem.
Zawsze można stwierdzić, że udają koguty.
:lol2:
Skywalker napisał(a):Nie widziałeś ponieważ to jeszcze Polska.Nie widziałem, bo nie zdążyłem.
Nie byłoby parad gdyby to nie była Polska i normalnie się zgodzono.
Skywalker napisał(a):Ale ja temu przeciwny nie jestem.Tylko, że nie można tego inaczej uzyskać niż przez ślub podobno.
Odmawiając ślubu to tak jakbyś zatem był?
Skywalker napisał(a):Czy ci się to podoba czy nie, dzieci pary homoseksualnej zawsze będą szykanowane i wyśmiewane przez rówieśników....wychowanych przez ludzi pełnych uprzedzeń...
Tak, lecz przez osoby mające uprzedzenia gdzieś niekoniecznie.
W sumie to moi kumple nigdy nie widzieli mego taty.
A mamę też prawie w ogóle i się tym nie interesowali.
Skywalker napisał(a):Słowem, decyzje dorosłych skierują ich drogę prostą ku depresji lub nawet samobójstwie.Jakieś niezbite dowody na to, że tylko tak może się to skończyć?
Skywalker napisał(a):Jestem przekonany że każdemu dziecku marzy się normalna rodzina.Bo każde dziecko jest pełne uprzedzeń i konserwatystą.
I na pewno już jako płód jest katolikiem.
Tylko nie każde dziecko okazuje się być hetero(nie jest to choroba ani moda - więc te "argumenty" guzik znaczą).
I co z tym fantem zrobisz?
:>
Skywalker napisał(a):Nie dwóch ojców, nie dwie matki, nie jedna matka, nie jeden ojciec tylko ojciec plus matka.A patrz, taki Bóg mógł być ojcem bez matki.
Jest tylko Bóg Ojciec i jakoś ludziom to nie przeszkadza.
Skywalker napisał(a):I taki model rodziny powinno preferować państwo przy doborze nowych rodzin zastępczych.Why?
Może jeszcze powinno preferować model rodziny gdzie kobieta siedzi przy garach a mąż leży z piwem przed TV?
Państwo nie powinno się wtrącać w proces wychowania - każde dziecko jest inne i potrzebuje indywidualnego podejścia.
No i skądś się jednak homo biorą, jak myślisz skąd?
Może to często dzieci z tych "normalnych" rodzin.
Skywalker napisał(a):Trzeba dbać o dobro dzieckaNa prawdę chodzi o dobro dziecka a nie czyjeś poglądy pełne uprzedzeń?
Nie żartuj.
Skywalker napisał(a):i stworzenie mu atmosfery prawdziwej rodziny.A jaka to atmosfera i czemu jej ma rzekomo nie być u homo?
A, bo oni tylko myślą o jednym a hetero to sami święci i rozmnażają się przez niepokalane poczęcie.
Skywalker napisał(a):Zwłaszcza że w takim medelu na skalę całego kraju dobrych rodziców nigdy nie zabraknie. Dziecko to nie jest zachcianka ani zabawka jak nowy kot czy pies. W tym przypadku interes dorosłych powinien być nieistotny. Koniec kropka!Powiedz to tym hetero dobrym rodzinom co porzuciły swe dzieci.

Obawiam się, że homo sto razy więcej sprawę przemyśleli jako adopcyjni rodzice niż jacyś niedojrzali ludzie, którym zdarzyła się wpadka.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?