Socjopapa napisał(a):Zacznijmy może jednak od tego, że zacytujesz gdzie DziadBorowy wypisuje głupoty, które mu wmawiasz.No właśnie próbuję to zweryfikować, zadając konkretne pytanie.
Cytat:Nie. Próbuj dalej.
Niemiec zarabia więcej od Polaka na tym samym stanowisku (produkcja tego samego towaru/usługi, przykład AMAZON, poruszony przez Cobrasa), gdyż jest bardziej wydajny? PRAWDA/FAŁSZ
Stanowisko Sojopapy już znamy, ja je podzielam, czy:
Dziadzie? Wg Ciebie również to jest FAŁSZ? Czy wg Ciebie, Niemiec zarabia więcej, gdyż jest bardziej wydajny od polskiego odpowiednika, w myśl przedstawionej przez Ciebie definicji?
PS Zobaczymy gdzie tkwi źródło mojej interpretacji (wg was, błędnej) wydajności w jej praktycznym ujęciu, w kontekście polskiego pracownika.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL