Łoś napisał(a):Pozwolisz odpowiedzieć Dziadowi na zadane pytanie, czy nie?
A dlaczego mam mu nie pozwolić na odpowiedź? Nie ma natomiast powodu, żebym akceptował, że zadajesz raz takie, raz śmakie pytanie i twierdzisz, że to to samo. Muszę Cię zmartwić - krzesło bez oparcia to też nie to samo co krzesło z oparciem.
Jeśli chciałeś zadać to samo pytanie, nie należało go modyfikować.:roll: To chyba oczywiste.
Łoś napisał(a):Włączyłeś się pod koniec dyskusji, wypowiadając się w imieniu Dziada.
Nie wypowiadałem się w imieniu Dziada... :roll: Chcę dlatego określone rzeczy wyjaśnić. Niż dyskutować z dwiema osobami, które odczytują wypowiedzi w sposób dla siebie właściwy, czyli fundamentalnie różny, przy odpowiednich dla siebie założeniach, gdzie jeden odpowiada TAK, a drugi NIE, twierdząc, że tak i nie to to samo.
Łoś napisał(a):Niemiec zarabia więcej od Polaka na tym samym stanowisku (produkcja tego samego towaru/usługi, przykład AMAZON, poruszony przez Cobrasa), gdyż jest bardziej wydajny?
[...]Czy wg Ciebie, Niemiec zarabia więcej, gdyż jest bardziej wydajny od polskiego odpowiednika, w myśl przedstawionej przez Ciebie definicji?
Nie, pytania się wcale nie różnią - brzmią inaczej dla zabawy...:roll: Ach, co ta ideologia robi z ludźmi.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd