Łoś napisał(a):No właśnie próbuję to wykazać, zadając pytanie.
Od kiedy to cytaty się wykazuje? Albo Dziad coś takiego napisał i dajesz cytat, albo nie napisał i przepraszasz za wmawianie mu głupot.
Łoś napisał(a):Niemiec zarabia więcej od Polaka na tym samym stanowisku (produkcja tego samego towaru/usługi, przykład AMAZON, poruszony przez Cobrasa), gdyż jest bardziej wydajny? PRAWDA/FAŁSZ
Stanowisko Sojopapy już znamy, ja je podzielam, czy:
Dziadzie? Wg Ciebie również to jest FAŁSZ? Czy wg Ciebie, Niemiec zarabia więcej, gdyż jest bardziej wydajny od polskiego odpowiednika, w myśl przedstawionej przez Ciebie definicji?
Pytanie na które ja odpowiedziałem i pytanie na które chcesz odpowiedzi od Dziada, mogą być odczytywane jako fundamentalnie różne, tj. na pytanie, które zadajesz Dziadowi przy pewnych założeniach, co do rozumienia słów tam użytych, można odpowiedzieć pozytywnie.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd