Idiota oczywiście po raz kolejny rozmija się z rzeczywistością. Całkiem niedawno podawałem stronkę z lesbijkami jako dowód na to, że też są łądne http://www.ateista.pl/showpost.php?p=564...stcount=14
Zadziwiające jest także to, że on zna/znał więcej lesbijek ode mnie
Zadziwiające jest także to, że on zna/znał więcej lesbijek ode mnie

Xeo95 napisał(a):GB cały czas chce nam wmówić że geje.są lepsi.od.hetero pod każdym względem.Możesz mieć takie wnioski, ale nie jest to prawdą. Nie zaproponowałem ahawie tony tapety. Zauważyłem tylko co by mogła zrobić, by podkreślić swoją ładną urodę. Resztę wniosków sam sobie dopowiedziałeś. A to, że rynek mody i urody jest opanowany przez homo to żadne odkrycie Ameryki, choć może dla ciebie owszem
Lepiej znają się także na urodzie kobiet...
Ahawa, za przeproszeniem, nie pokazywała nagich piersi tylko twarz-ładną, naturalną. GB proponuje żeby nałożyła tonę tapety. Dlaczego? Tylko dlatego że jacyś tam geje są stylistami. Z góry zakłada że skoro tamci geje znają się (przyjmijmy na chwilę ze tak jest) na.tym, to.GB z racji że też jest gejem automatycznie też się ja tym.zna. Równie dobrze. mógłbym sobie znaleźć jakiegoś brodatego specjalistę w jakieś dziedzinie i z miejsca uważać że też się znam w tej dziedzinie.