Ja się w tej dziedzinie nie uważam za wielkiego eksperta, natomiast fakt uważam, że mam dość dobry gust jeśli chodzi o modę i zauważam pewne rzeczy, na które inni nie zwracają uwagi. Prawdę mówiąc to wolałbym przez część moich znajomych być postrzegany jako bezguście, ponieważ wykorzystują mnie niemiłosiernie przy doradztwie zakupowym, jeśli idzie o ciuchy 
A swoją drogą jakiś czas temu byłem w outlecie na Ursusie i w salonie Calvin Kleina mieli przymierzalnie, więc mój kumpel heteryk nie omieszkał przymierzyć gaci. Stałem z boku i w ogóle oddaliłem się na 3m, żeby nic sobie nie pomyślał złego, a tymczasem ku mojemu zaskoczeniu zawołał mnie do przebieralni, żebym ocenił, czy gacie na nim dobrze leżą

A swoją drogą jakiś czas temu byłem w outlecie na Ursusie i w salonie Calvin Kleina mieli przymierzalnie, więc mój kumpel heteryk nie omieszkał przymierzyć gaci. Stałem z boku i w ogóle oddaliłem się na 3m, żeby nic sobie nie pomyślał złego, a tymczasem ku mojemu zaskoczeniu zawołał mnie do przebieralni, żebym ocenił, czy gacie na nim dobrze leżą