DziadBorowy napisał(a):Ale mam poważne wątpliwości co do rzetelności przedstawionej przez Ciebie definicji wydajności (którą rozumiem)Ok, wolę dyskutować niż się spierać, kto ma rację. Dzięki za wyrażenie opinii i dotychczasową dyskusję.
Nie - nie rozumiesz. I doskonale widać to z tego co piszesz.
O Twój podpis - genialny!
"Już wkrótce Polacy zaczną wracać z emigracji, bo praca tu będzie się opłacać. Będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki, dobrze zarabiający nauczyciele będą uczyć nasze dzieci, a dobrze zarabiający policjanci będą dbać o nasze bezpieczeństwo.Przy bezpiecznych drogach wyrosną nowoczesne stadiony i pływalnie, skoro udało się w Irlandii to dlaczego ma nie udać się w Polsce? Musimy tylko wygrać te wybory."
Donald Tusk 2007r. :lol2:
I tak to jest jak się wyrażamy nieprecyzyjnie. Bo co to znaczy wkrótce?
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL