GoodBoy napisał(a):Po pierwsze to nie ma nic wspólnego z tzw. "homopropagandą". Nie trzeba być gejem, by się malować i ci geje (poza transami, dragami), którzy przychodzą umalowani na Parady nie robią tego dlatego, że są gejami.
Po drugie, tobie przeszkadza jedno, a kiedyś i niestety wciąż niektórym nadal przeszkadza to, że czarnoskóry chodzi po ulicy i się "obnosi" ze swoim kolorem skóry. To jest dokładnie to samo co te wszystkie zarzuty o "obnoszenie się swoim homoseksualizmem". Orientacja seksualna jest cechą, taką samą jak kolor oczu, włosów, czy skóry.
Chcesz porozmawiać o heteryckiej "Love Parade" i co się na niej dzieje? Wielkie nieba ludzie to znoszą! No to znoszą też Parady Równości
Świat mody nie zajmuje się lecznictwem i nie odpowiada za choroby ludzi. Chyba, że ktoś by ewentualnie wykazał np. szkodliwość jakiś tkanin na skórę, itp.
Na pewno ludzie, którzy mają pojęcie o modzie.
No to nie kupuj. Ubieraj się dalej w swoje zajebiście modne ciuszki, które z całą pewnością świadczą o twoim wielkim guście, drogim lansie i nie-tandecie.
1. Nigdy nie widziałem parady czarnoskórych.
2. Czarnoskórzy naprawdę byli dyskryminowani. Znasz kogoś kto był niewolnikiem tylko dlatego, że był gejem?
3. Nie porównuj cech wyglądu do cech charakteru to dwie różne rzeczy. Cechy wyglądu nabywasz genetycznie, cechy charakteru kształtują się przez całe życie.
4. Love Parade już się nie odbywa jakby do Ciebie nie doszło
5. Świat mody to bajka, moda to to co ludzie noszą, nie co garstka ludzi uważa, że powinno się nosić.
6. Jak chcesz mieć pojęcie o modzie to wyjdź na ulice, a nie siedź na pokazie mody. Pokazy mody to bardziej sztuka nowoczesna, a nie moda w jej definicji.
7. Bury wilk dobrze robi, że nie kupuje, bo tego nikt nie kupuje. Każdy się zachwyci nad tym, bo tak wypada, może kupi, żeby sobie powiesić w szafie, jak ma za dużo pieniędzy, ale nigdy nie założy tego na siebie.
manas napisał(a):No taką heretycką(czy na pewno?) paradą jest karnawał w Rio(tylko tam orientacje ponoć są wymieszane, haha i nikomu to nie przeszkadza).
Na dodatek ponoć dochodzi tam do tego do czego rzekomo ma dochodzić na paradach homo w Polsce i co ponoć mą obsesją.
Tylko tam zamiast awantur rząd rozdaje gumki a ludzie po prostu w komitywie się bawią - jak na współobywateli przystało.
A nas poróżnił nawet pogrzeb Kaczyńskiego, który nie wiem czemu miał zasłużyć na tak królewskie traktowanie.
Jak bawią się wszyscy razem to jestem za. Ale nie jedni tu, jedni tu i pod przykrywką, że sami są dyskryminowani nienawidzą drugich, kurde naprawdę w tym kraju nikt nie jest dyskryminowani, Polacy to normalni ludzie i po prostu chcą mieć święty spokój, a nie defilady pod swoimi oknami, z ludźmi którzy wrzeszczą jakieś hasła, zamiast po prostu tak jak w Rio włączyć muzykę i sobie potańczyć, a przy okazji rozdać trochę prezerwatym
. Co do Kaczora to też nie wiem, ale domyślam się, że to była zwykła zagrywka na emocjach społeczeństwa, która wywołała wiele nienawiści.