manas napisał(a):A robić sobie dziary?:lol2:
W sumie - oberwać w papę, golić się samym ostrzem czy robienie dziar - wszystko na własne życzenie.
Skoro lubi oberwać w papę to już jak dla mnie jest masochistą.
Więc trzeba być konsekwentnym.
Nie boję się oberwać a boję się ostrza?
Trza być twardym, nie miętkim.
Jak ktoś jest głupi i lubi sobie niszczyć skórę tatuażem to jego własna wola. Nie napisałem lubi oberwać w papę, tylko jak ktoś urazi jego dumę to nie boi się oberwać. To różnica.
manas napisał(a):W moim wypadku niekoniecznie - mam nikły zarost - ad szybkości.
Tylko czasami muszę uważać by się nie pociąć i bynajmniej nie z powodu bólu czy paniki na widok krwi.
Po prostu głupio byłoby iść na randkę z zakrwawioną paszczęką.
Chociaż raz to zrobiłem specjalnie by udowodnić współpracownikom, że lepiej jednak z zarostem człowiek wygląda niż ogolony aż do krwi.
Skoro tak ważne jest być ogolonym.
Chcecie mnie zmusić do golenia - to proszę bardzo.
:lol2:
Nie cierpię gdy ktoś mnie do czegoś zmusza.
I gdyby to jeszcze kobieta mi coś zasugerowała - to prędzej.
W końcu chcę się jej(a przynajmniej jej płci) podobać.
:>
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.
manas napisał(a):To już wolę mieć i elektryczną i manualną - wtedy pianka zbędna totalnie.
Jak się nie śpieszę - manualna a jak się śpieszę to by nie wyglądać jak seryjny morderca albo kanibal elektryczna.
Choć jak już pisałem wg stereotypów wygląd akurat najmniej ma się liczyć.
Z drugiej strony jak zacznę o niego dbać to zaraz mi przylepią łatkę cioty.
Tak źle i tak niedobrze.
Więc mam to wszystko gdzieś byleby się pannom podobać.
Nadal uważam, że lepiej użyć pianki przy goleniu manualną, mniejsze prawdopodobieństwo, że się zatniesz. Poza tym, jak już mowa o stereotypach, to prawdziwy mężczyzna goli się przecież mieczem, no w najgorszym przypadku nożem lub brzytwą... Ale nikt tego nie robi bo to głupie.
manas napisał(a):Jak bez niczego wyglądają spoko to spoko.
Tylko po co demonizować fluid jeżeli ktoś ma jednak te widoczne zmiany.
Jak ma problem to niech używa. Jednak panna może zasnąć w łóżku, gdy on będzie nakładał fluid. Facet nigdy nie zaśnie

manas napisał(a):No też nie byłem, lecz czytałem.
Właściciele sklepów to czynią by walczyć z nocnym doggingiem.
Ponoć skutecznie.
No jeśli na maksa sobie nałożył fluidu to widać.
Ale to trzeba po prostu umieć i mieć odpowiednie światło.
Aaa, ja myślałem, że na ulicy, zamiast latarni na mieście, bo rząd chce zaniżyć facetom samoocenę.